top of page

Wil je ons steunen? Dat kan!

En wel op 4 manieren:​

  • We proberen de kost van een wachtdag zo laag mogelijk te houden. Je kan ons hier bij helpen door een gift te doen op ons rekeningnummer: BE10 7350 6502 0704, op naam van Het Wachthuis. Voor een gift vanaf 40€ per kalenderjaar krijg je een belastingvermindering van 45 % van het geschonken bedrag en een fiscaal attest. Vergeet je rijksregisternummer niet te vermelden, dit moet vanaf 2024 verplicht op het fiscaal attest staan.

  • Koop een kunstwerk en laat je verrassen! We maken prachtige creaties met onze wachters! Koop je een klein formaat (+/- 20cm x 30cm), dan betaal je 100€, voor een middelmaat (+/- 40 cm x 60 cm) betaal je 300€ en voor een groot formaat (80 cm x 120 cm) betaal je 800€. Kader van goede kwaliteit meegeleverd.

  • Je kan ons ook helpen met je handen, je hoofd en je hart. Word vrijwilliger en wacht actief samen met ons! Neem contact op, dan kunnen we onze wederzijdse verwachtingen aftoetsen.

  • Doe je wel eens online aankopen? Vergeet niet te Trooperen! Voor je iets online koopt, ga naar de website van Trooper en duid ons aan als goed doel. Zij geven een percentje aan ons!

Je krijgt onze eeuwige dankbaarheid in ruil!

Steun Het Wachthuis
bottom of page